jeg er glad jeg har armer og ben, jeg

God morgen alle sammen!

Nå er det ikke så lenge siden jeg sto opp, så har spist en god frokost samtidig som jeg så på en eller annen greie. Vet ikke hva det heter, men det handlet om en mann som ble født uten både armer og ben, og livet hannes. Det var egentlig ganske så sykt å se, og ganske så rørende. Jeg trenger egentlig å se flere slike... programmer! Jeg blir alltid
så glad av å se slike filmer, og i en god stund etter er jeg skikkelig glad i livet! Jeg er jo egenltig sykt heldig. Jeg har armer, ben og en ganske så bra fungerende hjerne. Desverre ser jeg ikke slike programmer så ofte, slik at det går en liten stund, og vips så er jeg vel like egoistisk og bortsjemmet som mange andre og klager å syter for den minste lille ting.... Shame on me!

Jeg har forresten akkurat sett på reprisen av mgp., og jeg ble litt forelsket i A1 igjenn, akkurat slik som jeg var i 6.års alderen. Kall meg gjerne fjortis, men jeg synes sangen var fengende.

Neste bilde
HOHO, OK. Jeg sier det igjen.... Kall meg gjerne fjortis.

Nå skal jeg faktisk ordne meg litt. Senere skal vi til jobben til pappa, altså gumpen(militær-annlegg, elns) for å spise middag. Skal også inn i fjellet for å se der pappa faktisk jobber. Det gleder jeg meg til, for det er ikke hver dag man kommer inn der.

Én kommentar

<3 marte

24.jan.2010 kl.21:46

tusen takk for kommentaren på bloggen min! :)

Pen du er , og kjempefin blogg! :)

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits