når jeg flytter alene kommer jeg sikkert til å forgude grandis

Jeg har funnet ut noe. Det vil si at jeg har vist det lenge, men at jeg bare fikk det forsterket idag. Jeg suger i å lage mat!

Siden jeg var alene hjemme i starten idag, skulle jeg begynne å lage middag - pastasalat! ♥ Jeg eelsker pastasalat, og tror det er noe av det beste jeg spiser. Det gikk egentlig ganske greit å lage det, bortsett fra at jeg glemte å ha et krydder oppi (ehe). Selv om det gikk greit å lage det, var vel ikke smaken like grei. Eller joda.... Grei var det jo, men det var ikke like god som den pleier å være. Jeg skjønner faktisk ikke hvordan jeg fikk det til, og hva jeg gjorde galt? Jeg gjorde jo akkurat det man skulle gjøre... Dette er selvfølgelig ikke første gangen jeg gjør dette, for nesten uansett hva jeg skal lage, klarer jeg å rote det til... Hmh, jeg er egentlig veldig glad for at det finnes ting som fjordland, toro, grandiosa og you name it. Jeg kommer sikkert til å ty til mye av det når jeg må begynne å lage mat selv....


Regner med dette sier alt... Jeg prøvde å lage brownies cookies!

The Fray - Where the story ends,
elskbar sang!

2 kommentarer

maarte<3

03.feb.2010 kl.18:09

Fin blogg!! ;)

JULIE&SANNE

03.feb.2010 kl.21:12

sv; hvem av dem er Eva? ;p

høyre/ venstre?

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits