Don't stop believing!

God kveld Norge!

Nå har jeg nettop gjort litt skolearbeid, noe jeg er ganske så fornøyd. Vi har nemlig et avisprosjekt på skolen, som skal være ferdig i neste uke, og jeg er ikke kommet så alt for langt. Det er egentlig en ganske så stor oppgave, så jeg føler meg egentlig litt stresset. Men nå har jeg gjort litt på den, og kan legge meg med god samvittighet. Iallefall litt.

Dagen idag har egentlig nokså kjedelig, er litt stuck her hjemme. Men det skader vel ikke å kjede seg litt.... Har faktisk fått ordnet litt på bloggen, noe jeg er fornøyd med! Selv om ikke alt gikk helt slik som jeg hadde planlagt, men det kan jeg ta siden. Nå skal jeg nemlig se på Glee, noe jeg tenker blir bra. Har ikke sett så alt for mye på det i forkant, men nok til at jeg gleder meg til å se fortsettelsen. Musikken er også utrolig fengende, og det er plusspluss!

Glee - Don't stop believing

Én kommentar

Kamilla Mari

03.feb.2010 kl.23:19

haha, for en fengende låt :p

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits