"by"-tur med bestejenta

Hola!

Først vil jeg bare si at grunnen til at det ikke kom noen innlegg igår, var rett og slett at blogg.no ikke var samarbeidsvillig - og ikke ville la meg gi dere ett innlegg. "But, but - it's not only, only!"

Igår var jeg iallefall på en liten by-tur med verdens beste venninne, noe som var kos som alltid. Siden vi ikke helt var i det beste shopping-humøret, ble det endel kafébesøk, og vi bestillte blandt annet verdens beste-, men også verden mektigstekake, nemlig Oreo Dream ♥ OMNOM. Den er helt himmelsk god, så det er igrunn synd at den er så himla mektig at man nesten ikke klarer å spise halve. På kvelden var jeg hjemme og var verdens kjedeligste. Mamma og de spiste reker, mens jeg nøyet meg med loff. Resten satt bare og så på TV og halvsov, men jeg skal ikke nekte for at det var skikkelig godt. Knipset også litt bilder.( NEI, JEG RØYKER IKKE!!! )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits