"æ ska dra til tromsæh"

Heihei!

Jeg har vært en meget flittig avis-jobber den siste tiden, så har nesten ikke tatt meg tid til å skrive på noe annet enn avisen, som forøvrig skal leveres på fredag (shit!!). Jeg har egentlig veldig mye å gjøre nå også, men jeg har satt av litt tid til dere. Lucky you! Som overskriften sier, med litt voe-inspirasjon, så skal jeg til Tromsø imorgen med klassen. Vi skal på utdanningsmesse, kino o.l., og etter det skal jeg og Martine bli igjenn i Tromsø for å være til neste dag. Neste dag får vi nemlig avspasering, og den har jeg og Martine planer om å nyte i Tromsø by. Ahh, jeg merker det kommer til å bli sinnsykt herlig med litt pause fra skolen nå - fordi jeg er så sinnsykt leeeei. Vi tar iallefall båten hjem på onsdag og da venter det nok maasse skolearbeid på meg hjemme, siden vi har prøve på torsdag. Oh-joy!


Jeg og Martine faker et lite smil fram når vi var i Tromsø forrige gang.


Jeg har egentlig ikke så veldig mye tid til overs nå, fordi jeg tenker jeg kanskje må pakke med meg noen små-ting, itilleg til at jeg skulle fullført en tekst på avisen. Meen det får vi ta en annen gang. Jeg trenger tross alt det meste av søvn jeg kan få inatt. Så jeg tenker å pakke og hoppe rett i loppekassa nå.

Kos dere med denne mens jeg er på by-tur ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits