snart deadline

Hallææææis!

Nå sitter jeg her å venter på å se den tredje episoden av hotel cæsar, på rad. Siden jeg var i Tromsø tirsdag og onsdag fikk jeg ikke sett noen, så har hatt et aldri så lite HC-marrathon med opptakene. Inn i mellom jobber jeg også med avisen som skal leveres imorgen! Jeg tror egentlig jeg har alt under kontroll, har bare litt plasseringer igjenn, så er jeg i mål. Det skal bli max deilig, for den siste tiden har jeg nesten gjort litt på den hver dag, og om jeg ikke har skrevet på den, har jeg iallefall tenkt på den. Neida, jeg er ikke et stort skolelys - men det er jo tross alt siste skolehalvår! Dette inngår til og med alle fag, noe som friker meg max ut. Men jeg krysser fingra for at det går helt bra!

Som jeg nevnte har jeg jo vært i Tromsø. Dro bortover med klassen på tirsdag der vi først var på yrkes-messe og en tur innom sykehuset. På sykehuset var vi innom "det røde rom", noe som er et rom med utstillte kroppsdeler, og jeg sier bare ett ord: E-K-K-E-L-T-! Etter det ble det bytur der jeg spiste sammen med bestejentene på Egon. nam. Så var det shopping og kinoen precious. Kinoen anbefales vel egentlig, for man sitter igjenn med en syk følelse. Klassen dro hjem på kvelden, mens jeg og Martine ble igjenn til dagen etter. Det betydde ny dag med enda mer shopping, før båten gikk tilbake. Fy fader for en herlig tur!


haha, blink-skudd!


<3 perfekt å tilbringe to dager i byen med denne jenta

Jeg har hatt en aldri så liten helg midt i uka, og det har vært supert!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits