avis ferdig, betyr tid til ny header!

Hey-hey-hey!

Nå vurderer jeg vel streng tatt å gå på badet for å fikse håret litt. Hoppet rett i dusjen da jeg kom hjem, siden jeg hadde vært å trent på treningssentret - og nå sitter jeg fortsatt med håret i håndkle. Latskapen lenge leve, sa du? Men jeg skal nok klare det. Skal bare slenge inn et innlegg, siden jeg ikke akkurat har blogget for mye i det siste.

Wherever you will go - The Calling ♥
Idag leverte jeg den mye omtalte avisen på skolen, og jeg er kjempefornøyd med å ha den levert! Har vært så sinnsykt mye arbeid med den at jeg merker jeg har lyst å spy bare jeg hører ordet avis. avis-avis-avis-bla-bla-bla! Du aner ikke hvor sterkt jeg misliker aviser for tiden. All ære til alle redaktører der ute, sier jeg bare! Når jeg endelig hadde fått avisen ut av denne verden, har jeg jo faktisk tid til å ha et liv. Så derfor satt jeg meg nesten nettop ned for å lage en header - noe dere kanskje ser jeg har gjort. Vet for å være helt ærlig ikke om jeg er fornøyd, fordi den var kanskje litt vel enkel. Men slik får det bli når man ikke er noe ekspert på slike ting. Da får man bare ta til takke med det man har!8 kommentarer

Benedicte Garcia

12.feb.2010 kl.22:41

Fin blogg. (: <3

<3 ODANE

12.feb.2010 kl.22:56

ha en fin kveld! :D <3

sv; så dumt da! : s
takk for kommentar - du har jo allerede veldig fin header da :D

Ronja :-)

12.feb.2010 kl.23:25

SV: hihi, takk for komentar :-)

søt header. :>

INATHERESE

12.feb.2010 kl.23:50

bra blogg og et utrolig fint design! :)

Margrethe

13.feb.2010 kl.08:10

Kempe fin blogg<3

komentere på min?

maggiiie.blogg.no

Erika

13.feb.2010 kl.09:37

Kjempe fin blogg, nydelig header!

Erika og Ina - Konkurranse

13.feb.2010 kl.11:00

Konkurranse på bloggen vår :D

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits