morsdag, valentines day, fastelaven & you name it

Haaai!

Da er det vel streng tatt dagen med, ifølge mange, tre av årets høydepunkter samlet på en dag. Om jeg skal være helt ærlig bryr jeg meg nesten mindre en minst om disse dagene. Morsdag er vel det jeg foretrekker av disse, som en hyllest til alle de fantastiske mødrene vi har i denne verden! Det fortjener de, så den delen er jeg med på. Valentines dag driter jeg vel ganske mye i - siden jeg ikke har noen valentine, og fastelaven kunne jeg ikke brydd meg mindre om.. Kall meg gjerne kjedelig, men jeg er vel ikke den som er mest overhysterisk på slike dager. Siden morsdag faktisk er ganske så greit, har jeg akkurat laget morsdagskort til min kjære mami, som jeg skal legge sammen med gavene. Kortet er egentlig til å bli flau av, fordi jeg eier ikke kreativitet eller noe slikt. Men det er vel tanken som teller, eller tar jeg feil? Jeg tenker uansett å straks hoppe til køys. Å lage morsdagskort tar på kreftene, altså! hoho.

Gratulerer til alle mødre der ute! Dere er hverdagshelter. Til dere andre: Kos dere på valentine ♥apropos hverdagshelt: Erik og Kriss - Hverdagshelt! faktisk litt søt sang

2 kommentarer

Renate.:D.

14.feb.2010 kl.11:17

sv ; ok : )

pen blogg forresten : )

Myself;*

15.feb.2010 kl.20:29

søt blogg. Kommentere min spørsmålsrunde?

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits