Long time, ingen blogging

Shallabais!

Nå er det vel ingen hemlighet at jeg har vært litt anonym på bloggfronten i det siste, men det er nokså ene og alene skolen sin skyld. Jeg har hatt ufattelig mye å gjøre, med prøver og annen dritt, og har hatt ganske lite tid til overs. Den lille tiden jeg har hatt har jeg brukt sammen med venner. Neste uke har vi endelig vinterferie, og det kommer til å bli max deilig! Jeg vet vi er litt etterdiltere når det gjelder vinterferie her i Troms, men det er vel ikke krise. Nå er jeg bare glad jeg bare har en lett dag foran meg imorgen, og har en uke fri i vente! Oh joy! 

Senere idag skal jeg kanskje på handballkamp, itillegg til at  jeg skal prøve å få gjort noen lekser. Spennende, ja? Ikke egentlig. Som dere sikkert har merket har jeg ikke noe særlig spennende stjerneliv! Martinebestis hadde forresten bursdag på mandag, og i den forbindelse skal jeg legge inn en litt forsinket video ut på bloggen senere. Har også noen bilder som jeg skal få lagt inn på dataen senere, når jeg bare gidder det. Jeg er så sinnsykt treig med å legge inn bilder på dataen! Om det finnes noen pris for latskap i den grad, tror jeg at jeg vinner den lett!

The Crazy Dreamer

2 kommentarer

andrehj

25.feb.2010 kl.19:14

Hei :)

Du har vel ikke erfaring på rettetang?

http://andrehj.blogg.no/1267120756_vidal_sassoon_vs2955e.html

Vemund Eldegard

25.feb.2010 kl.19:15

Halla, drit nice blogg ass. Skal prøve å følge med på deg videre. Kommenter gjerne tilbake visst du gidder'a ( :

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits