Det er deilig å være norsk i OL

God kveld norge!

Dagen idag har vært kind of topp, og dagens stikkord er: avslapping, gym, sol, ferie, gull and so on.
Jeg smiler og er totalt lykkelig. Vet egentlig ikke helt hvorfor, men det er noe som gjør meg superhappy for tiden. At det kan ha noe med å gjøre at jeg har en hel uke med fri forann meg, kan godt hende. Selv om jeg har gått å bannet hele uken over at alle andre har vært hjemme- mens vi har vært stuck ved skolebenken, er jeg ganske så glad for det nå. Jeg har behov for en uke ferie, og jeg tror det kommer til å bli max deilig. Ellers idag hadde vi gym på skolen, og jeg var med på den!! På grunn av skade har jeg ikke hatt ordentlig gym på lang, lang tid, og jeg hadde helt glemt av hvor gøy det var!! (.....og hvor sinnsykt jævlig det var i ettertid)! Meen, idag var det verdt det, for det var så sykt etterlengtet.

Så ikveld har jeg slappet av til tusen, og sett film med en venninne. Vi startet kvelden med jente-film og pizza, etterfulgt av skiskyting (GULL, igjen♥) og avsluttet kvelden med en av de værste "sippe"-filmene jeg har sett: my sisters keeper!
OMG, sier jeg bare. Jeg har vært ukontrolerende emosjonell de siste timene, og det skyldes vel at jeg kunne svømme i min egen dam av tårer etter filmen var ferdig. Nå skal det vel sies at tårene strømmer ganske så lett på meg, så det kan ha noe med det å gjøre. Eheh

      纳木错 no Flickr ? Compartilhamento de fotos!          Fragile Broken Things ☂

(bildene er hentet på http://weheartit.com/, som jeg elsker fortiden)

Jeg vet iallefall at jeg legger meg med et smil om munnen, så håper dere gjør det samme! Ha en søt natt ♥

3 kommentarer

Madelen M ♥

27.feb.2010 kl.15:48

SV: haha :D btw, bra blogg!

Martine

01.mar.2010 kl.18:26

Høres ut som du har hatt en finfin dag (: Foresten, stilig header!

Mari

01.mar.2010 kl.20:40

Jeg ble sykt glad hver gang vi fikk gull i OL :D hehe, digger det.

fin header! <3

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits