Jeg er den nye Northug, uten tvil

Hej där!

Jeg er nå hjemme, og er nesten akkurat kommet inn døra. Har vært på en nokså lang, men kjempekoselig shoppingtur. Det er så deilig å bruke en hel dag midt i uka på shopping. Har jeg nevnt hvor mye jeg elsker vinterferie? Neei, kanskje ikke.. Men jeg eeelsker vinterferie!! Nå skal jeg snart få i meg litt gryterett før jeg drar avgårde på trening med mamma. Etter det skal jeg mest sansynlig på besøk til verdens beste Martine, der vi nok garantert skal nerde med OTH-marrathon. Det er vanvittig koselig! Selv om livet mitt føles max kjedelig, etter å ha fulgt de spennende karakterene sine liv i noen timer. Men jeg skal vel egentlig ikke klage.


Igår gikk jeg på ski for første gang i år. Det ble en utrolig kald opplevelse, siden graderstokken viste nermere 20 minusgrader. Brrrr, det var kaldt! Men det hindret ikke meg, nei. Jeg har fått litt inspirasjon av OL, så nå ser jeg for meg en karriere innenfor ski. Ikke bli forbauset om jeg blir bedre en Petter Northug en dag! EHEH, håper dere merker ironien. Jeg fikk knipset noen få bilder før fingrene ble til istapper, og de fleste var nok desverre av....meg!PS. Jeg har spørsmålsrunde igang i innlegget under, og jeg blir kjempeglad om dere stiller spørsmål! :-D

2 kommentarer

Ida Marie Svendsen

02.mar.2010 kl.19:49

kjempe fine bilder :D

Betina

02.mar.2010 kl.19:57

Hi hi bare hyggelig :-D

Super fin blogg :-D

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits