badebasseng i sekken er deilig, da

Heeey!

Dagen idag har vært superfin, og jeg smiler idag også. Dagen startet tidlig med en aldri så liten tur til legen, før det ble shopping med bestis. Siden vi var på shopping igår også, ble det ikke så mye handling på meg, før bussen gikk hjem. Når jeg kom hjem var det bare å kle av seg shopping-klærne og hoppe i ski-klærne. Jeg og Martine skulle nemlig på skitur! Skituren var.. kald.... Men det hindret oss ikke å ha det morro, heldigvis. Selv om sola gikk fra oss til slutt! Jeg gleder meg iallefall til påska, for da blir det enda mer ski-gåing. Jeg er nemlig ganske glad i å gå på ski, når jeg bare får gå i mitt eget tempo uten noe form for stress!

Turen var jo som sagt veldig fin, selv om jeg fikk et lite sjokk når jeg skulle knipse et par bilder når vi kom tilbake! Guess whooot? Vannflasken som jeg hadde  pakket med hadde bestemt seg for å lage badebasseng i sekken min... Og basseng ble det! Noe både kamraet, frukten, sokkene osv. merket godt. Da jeg tok frem kameraet så jeg lett at kamraet hadde tatt seg både en og to svømmeturer, og bestemt seg for å lage enda et lite badebasseng bak skjermen. Takk gud for at det var mamma sitt ubrukelige, og ikke speilrefleksen min. Da hadde jeg dødd! Når vi er inne på gud, vil jeg også takke for at jeg la iPhonen i framlomma, for om jeg ikke hadde gjort det hadde jeg ihvertfall dødd!

Mens jeg finner en måte å fortelle mamma at jeg har klart å ødelegge kamraet hennes, kan jeg også legge inn bildene fra turen på dataen. Iallefall de jeg tok med kameraet mitt... Så de kan dere få se senere.


Om jeg får det til, kommer svarene på spørsmålsrundet ut på bloggen senere idag. Jeg og Martine filmet faktisk igår, men dere kan jo gjette hvilket kamera vi brukte... Flott!

Én kommentar

Ida Marie Svendsen

03.mar.2010 kl.21:27

fint bilde! :D

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits