stolt av meg selv etter en tur i bakken!

Hey!

I forrige innleg tror jeg at jeg lovet dere litt gull og grønne skoger. Neida, men jeg sa vel noe om at jeg skulle poste videobloggen osv., men det var vel lettere sagt enn gjort. Rett etter jeg postet innlegget kom bror å hentet PC slik at jeg hadde et aldri så lite problem. Igår hentet vi dataen tilbake, så nå tenkte jeg å si noen ord. Den videoen spørs det om kommer ut, i og med at kamraet der den befinner seg har valgt å gå i dvale. Men om jeg ikke får det til, må jeg vel bare gjøre hele greia på nytt. Ikke at det gjør så mye, for jeg synes egentlig det er ganske morsomt!

Igår var sto jeg for første gang på slalom-ski, noe som var vanvittig gøy! Endelig fikk mamma og Martine overtalt meg til å prøve det, og jeg angrer ikke et sek.! Etter noen få tur i barnebakken (ehe) så gikk vi over til litt vanskelige løyper. I det øyeblikket jeg var kommet opp heisen og så hva jeg hadde fremfor meg skulle jeg vel streng tatt ønske at det var en heis ned igjen, men det var det jo ikke - så det var bare å sette av. Siden jeg ikke hadde noe særlig kamera, prøvde jeg å ta bilde med det sugne iPhone-kameraet men det viste ikke så veldig godt den syke bakken ned. Den turen ned tok sinnsyk lang tid, siden den faktisk var over 3km lang løype med noen scarye bakker. Gjett om jeg var stolt når jeg kom ned da. Jeg datt faktisk bare en gang, noe jeg er pretty much fornøyd med!


Nå skulle jeg egentlig legge ut et bilde av Myrefjell, men pc'en ville noe annet. Så jeg tenkte å vise dere et bilde av ca. hvordan ansiktsutrykket mitt var da jeg føk nedover bakkene. Spessielt da jeg holdte på å krasje i en gutt med en sinnsyk fart! take a look:


hoho, flott

2 kommentarer

Rannveig :-)

05.mar.2010 kl.20:53

Haha, fint bilde :D

xoSiljexoJulie

06.mar.2010 kl.21:15

kult bilde<3!

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits