cappuccino med et tonn sukker

Shallabais!

Nå sitter jeg her med en kopp cappuccino. (les: en kopp med sukker, og litt cappuccino) Jeg er nok ikke den helt store kaffe-elskeren men med en eller flere dasjer sukker går det ned. Jeg og mamma har nettop vært en snar tur på ski, så det var deilig med noe varmt å drikke når jeg kom inn.

Åh, itilleg til å kose meg med en kopp kaffe (shit, nå hørtes jeg gammel ut) så er jeg helt alene. Noe så fantastisk deilig skal man lete lenge etter. Jeg er nemlig vant med en bror som ikke har vett til å brukke inne-stemmen gud har gitt han. Så jeg merker lett at han er ute av huset, og når han og mamma dro bort i en bakke med snowboard merket jeg at ørene og hodet mitt nesten smilte. Jeg merker jeg gleder meg til å flytte for meg selv, slik at jeg slipper alt det mase rundt meg hele tiden! Så nå skal jeg fortsette med cappuccionoen min og nyte roen mens jeg ser på noen gamle episoder med One Tree Hill, my favorite! Er dere ekstra heldig kommer jeg med outfit senere ikveld.
naaam


og litt mer naaam

4 kommentarer

Ida Marie Svendsen

06.mar.2010 kl.17:41

nam det så godt ut! <3

jana

06.mar.2010 kl.17:51

cappuccino er bare best da!:)

kommentere tilbake?

Line

06.mar.2010 kl.17:52

jeg har Spørsmålsrude på bloggen min så jeg håper du spør meg om noe da blir jeg glad <3

silvanaharaldseen

06.mar.2010 kl.22:01

Fin header :)

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits