idag er min emo-dag, fml

Hei.

Som dere sikkert leste på min kreative overskift er jeg emo idag, og det vil si at formen ikke er på topp. Jeg er ikke syk eller noe, slik som tidligere idag, men jeg har likevel lyst å grave min egen grav. Noen dager er jeg skikkelig emosjonell og det har jeg virkelig vært i det siste. Dagen idag er ikke noe unntak! Jeg er sint, skuffet og føler meg virkelig som et null. Jeg bryter meg selv ned, og ødelegger lørdagen min totalt.
Jeg gidder selvfølgelig ikke å skrive alt her, selv om jeg burde det. Jeg overreagerer av den minste lille ting, men det er fordi jeg er så jævlig lei av å være jente. Åh, noen gang har jeg lyst å være gutt bare for å slippe all sjalusien og baksnakkingen. For jeg er ikke tom i hodet, og jeg skjønner når noen baksnakker meg! Blikk sier faen så mye. Så for å skåne dere for all denne driten som renner ut av munnen min skal jeg ikke skrive så mye mer. Det er nok også en av grunnene til at jeg ikke har blogget denne uka. Noen bruker jeg bare for mye tid til å prate til en vegg, som i dette tilfellet er bloggen. Det er så deprimerende å bruke lang tid på et innlegg, som ingen kommenterer. Så det så.

Jeg merker jeg høres litt ut som en sint bitch idag, og det er jeg vel litt også. Faen. Om humøret blir bedre skal jeg mest sannsynlig lage en ny video med svar på spørsmålsrunden, fordi den andre ble det noe galt med.
Jeg runder av her og er fortsatt sint og skuffet.


Say no more. FML

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits