"E du helt hjerneskada??!"

Jeg liker egentlig ikke å innrømme det, men jeg digger å diskutere ting med andre personer! Idag på skolen diskuterte vi så busta føk og hadde en skikkelig cat-fight. Selv om jeg overdrev sykt nå, så diskuterte vi så mye at jeg kjente det boblet inni meg. Vi diskuterte om noe som klassen skulle gjøre av sosiale ting, og brukte store deler av timen på å kverulere verandre på en kjempeliten filleting. Det morsomste var jo egentlig at det var jeg og mine bestiser, mot våre x-bestiser og store deler av klassen.

Jeg kommer enda ikke å gi meg på min mening, bare så det er sagt! For når jeg mener noe gir jeg meg sjeldent, og jeg hater at folk prøver å være så voksen som mulig hele tiden! Det var like før jeg slengte "E du heilt hjærneskada??" opp i trynet demmes, slik som visse andre nordlenninger gjør for tiden, men jeg holdt meg for god for det. De fleste har vel kanskje fått med seg hun fra farmen som presterte å slenge det ut av seg flere ganger iløpet av episoden, og når jeg så på gårdagens episode av paradise tror du neimen ikke jeg hørte det der også. Denne gangen var det jenta fra Narvik som klarte det. Hoho! Jeg tror det er min nye yndlings-setning.


MHM, JEG HAR STORE SKILLS. Poenget var iallefall at jeg tenkte vi kunne møtes og si det noen ganger sammen. Det hadde vært SÅÅÅ morro! Eller ikke!

3 kommentarer

mathusha

19.mar.2010 kl.22:00

kult :)

Melde deg på annbefaling og konk på siden min ? :)

barbiiiegirls

20.mar.2010 kl.08:01

Du er utrolig pen ! <3

www.kulegirls.blogg.no

02.apr.2010 kl.19:44

Kul blogg:)

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits