ikke noe ferdig middag her i gården!

Jeg har noe viktig å fortelle, virkelig! Jeg skal faktisk lage middag idag, siden mine foreldre er borte. For en gangs skyld blir det faktisk ikke grandiosa eller noe annen ferdigmat, for jeg skal nemlig lage pølsegrateng. Etter pølsegratengen har jeg en engelsk bok som må leses og en annen bokomtale som må skrive. Vet ikke om jeg har nevnt det før, men jeg gleder meg så mye til påsken at det nesten føles som om at julaften er like rundt hjørnet. Det blir så deeiliig!

Men nå har jeg en pølsegrateng som må lages og en bok å lese. Itilleg har jeg en enda viktigere å sak å fortelle! Denne gangen er det faktisk viktig. Jeg blir nemlig kanskje tante iløpet av dagen eller morgendagen og jeg merker at det kribler i hele meg! Situasjonen er jo litt spessiell i og med at bege søstrene mine har termin nokså samtidig. Egentlig er det en uke mellom dem, men det kan fort endre seg! Så jeg gleder meg max, og satser på å dra til Trondheim fortere enn fortest! ;-)


Disse jentene er gull verdt for meg, og jeg gleder meg helt sykt til de blir fire. Spessiellt spennende er det at det blir minst en gutt blandt de! :-)

Snakkes! Jeg må lage mat til huset

4 kommentarer

Ida Marie Svendsen

22.mar.2010 kl.16:31

søøttt bilde

atta

22.mar.2010 kl.16:49

så søte! :)

Marie ♥

24.mar.2010 kl.17:34

Sjønt bilde! :-)
kjempe fin header =)

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits