tante til lille Mathias

God kveld Norge.

Nå sitter jeg med fyrtikker som holder øynene åpne, og en Latte ved siden av meg. Hvorfor? Fordi jeg akkurat har lest ferdig engelsk-boka mi, som var dødskjedelig, og må nå gjøre ferdig bokomtalen som skal fremføres på engelsk imorgen. Holy crap det kommer til å gå dårlig! Denne uken før påske har vært/og er fortsatt fulstappet og jeg har ikke hatt et sekund til overs på ettermiddagene. Serr! Jeg har ikke sett HC, eller paradise noen kvelder denne uka og igår gikk frustrerte fruer også ut. Da var jeg også meget frustrert, må jeg bare få sagt. Så derfor gleder jeg meg så sinnsykt til påska, at jeg vil hyle bare ved tanken.

Uansett... JEG ER BLITT TANTE! Lille Mathias kom til verden igår på morgenen, og var bitteliten og helskjønn! Nå er noe av det jeg vil mest i verden å dra til Trondheim for å møte alle gullene. Vil du spandere?

Jeg har en jobb å gjøre, så har ikke tid til mere. Sorry for crappy innlegg. Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits