lilla påskeegg i lilla kartong?

PS. Innlegget skulle vært postet forrige fredag, da vi fikk ferie - men gudene ville det annerledes.

Heeei alle kyllinger der ute! Det er påskeferie og jeg smiler med hele meg!

Dere aner ikke hvor glad jeg er for at det er påskeferie nå. Shit, det er deilig! Har ventet på det så sinnsykt mye, og jeg synes jeg virkelig fortjener en ferie nå etter en pretty mutch heftig skoleuke. Det har gått mer eller mindre i ett, så det var deilig å slutta av uken med to uker på treningssentret. Nå har jeg akkurat sett gårdagens episode av paradise på nettet, og jeg gleder meg max til mandagens episode. DRAAMAAA.

Mens jeg såg på episoden av paradise isted, feiret jeg ferien med et lite påskeegg. Regner med de fleste har smakt påskeeggene i lilla kartong? Tenkte meg det. Da pappa kom hjem fra VM i Tyskland hadde han blandt annet kjøpt litt påske-godis. Blandt det hadde han kjøpt en slik til meg, som omtrent var akkurat slik som de norske - bare litt bedre med litt annen utside. NAM NAM NAM, sier jeg bare.


Legg merke til den matchende negllakken. NICE

Én kommentar

Malin Skogstad.

06.apr.2010 kl.21:33

nam nam !

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits