another day in paradise

God 2.påskedag alle sammen!

I skrivende øyeblikk sitter jeg på mitt nylig ryddede(?) rom og forsøker å tenke over hvor påsken har blitt av. Påsken har gått skremmende fort og har vært perfekt. Mye av det kan vi vel takke værgudene for. Det er det ingen tvil om. Jeg har koset meg masse i sola, med ski på bena og dagen idag avsluttet påska på en herlig måte. Finfin dag i sola, og finfin seier mot Stabæk. LML!

Nå er endelig endelig dagens episode av paradise hotel lagt ut på nett, slik at jeg får sett den. Har savnet paradiset den siste uken, så det blir herlig. Spesiellt med tanke på at det kan tyde på litt DRAMA-DRAMA i dagens episode. Tenkte jeg skulle blogge litt for dere imorgen om påsken o.l. siden jeg rett og slett ikke har vært blogger på over to uker. Hei, dårlig samvittighet. Etter nesten en time med paradise skal jeg stupe i sengen på mitt ryddige rom. DET var det deilig å si, for det har jeg ikke kunnet sagt på en laang stund.


Dagens bilde kan vi vel si. Happyface!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits