mamma til Angelica Beckham Johansen?

God helg alle sammen!

Jeg er ingen god blogger, men har iallefall hatt en fin helg, og det håper jeg at dere har hatt dere også. Igår feiret vi lillebrors bursdag med kaker, så jeg har iallefall ikke gått ned noen kilo. eheh.

Jeg har egentlig ikke så alt for mye å si, siden det er søndag. Men jeg har vært på skitur idag i en løype der jeg fikk alt for stor fart, og snyen var alt for hard - AU. Nå er det ikke så lenge siden TIL kampen ble avsluttet, og Tromsø kapret en ny tre-poenger. Det vil si at vi fortsatt beholder 2.plassen. Herlig!

Så til noe som jeg synes er litt mer spennende.. Iallefall for meg. Min yngste søster, Therese, ringte igår og spurte om jeg ønsket å være gudmor til Alena. Jeg ble selvfølgelig kjempeglad og rørt, og takket selvsagt ja. Vet ikke om jeg har nevnt det, men jeg skal være gudmor til lille Mathias også. Så jeg kommer til å gå fra å ikke være gudmor i det hele tatt, til å være gudmor til to på kun en dag. Oh, som jeg gleder meg. Såg forresten lille Alena på skype idag, og hun er så nydelig. Nydelig, akkurat slik som storesøsteren som gikk og nusset på henne og sa "bebi" i ett. Gull, altså ♥ Har enda ikke sett Mathias utenom bilder, noe som er litt synd.


Skjekk de, da! åh, jeg gleder meg til å se de "live".

Vet forresten ikke om jeg har vist dere dette bilde, men det er min og David sin fremtidige baby. Hun er så nydelig, så vi har med å komme igang med produksjonen fortest mulig. Se på henne da:

Angelica Beckham Johansen. Høres fint ut spør du meg.
Lol. Makemebabies.com, sier jeg bare.

- MJ

Én kommentar

☮ Renate

11.apr.2010 kl.23:10

sv: Jeg lager desverre ikke design lenger. Det ble bare fler og fler som ville ha det, de sendte mail fortere enn jeg klarte å få designa ferdig. Også tar det litt tid. Så jeg har ikke alltid tid til å ordne design. Desverre!

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits