jeg sier som resten av Norge: gårdagens episode av PH var tragisk!

Hey yo!

Det er kanskje nå jeg skal si at kun død fisk følger strømmen, mens jeg lever osv. og ikke skrive om paradise, men det kan bli vanskelig! Jeg ble nemlig helt sykt pissed av å se måten Vic og Stian behandlet herlige Karoline på. Etter min mening så var det feil at Karoline skulle ryke uansett, og det gjorde ikke det bedre at det var hennes to nærmeste som sto for det hele greia. Jeg ble kjempesjokkert, og var ganske enig med Karoline - at to mennesker unner et annet menneske så vondt er helt ufattelig. Felte faktisk et par tårer under hele greia, noe som er ganske sykt. Det er greit at det er et spill, men deltagere er ikke bare brikker. De er tross alt brikker med følelser, og en plass går vel grensen. Er spent på om Stian kommer til å angre på valget, etter Victoria går rundt og er hore i neste episode. Håper hun går på hue og rævva ut snart, og at en av de andre jentene vinner hele greia! Har sett på bloggen at hun har tilgitt Stian, men hun har vel neppe flyttet sammen med Victoria - den heksa. Amen.


ONDE KVINNEMENNESKE!

Utenom paradise-snakk er jeg snart på tur til en venninne. Jeg og to andre skal nemlig ha jente-/kosekveld, noe jeg gleder meg til. Her snakker vi god mat, kosedresser, film, kortskalle og gossip. Jentekveld er vel det rette ordet, ja. Det blir nok en perfekt avsluttning på en gla-dag. Jeg smiler nemlig fra øre til øre fordi: sola skinner for øyeblikket, vi er ferdig med alle tentamenene, jeg har universets søteste tantegull,  det er helg og jeg har herlige venner. SMIL.


Som sagt: SMIL

- Snakkes

2 kommentarer

Malin Skogstad.

16.apr.2010 kl.17:37

siterer fra karolines blogg:

''jeg satt sammen med stian å så på ph idag''

♥ Bente Beate ♥

16.apr.2010 kl.17:57

:D

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits