TRONDHJÆM CITY

Hej hej alla!

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skylde på denne gangen, men jeg er iallefall blitt syk - igjen. Imunforsvaret har vært som Elvis Presley de siste årene - altså dead and gone. Om jeg vrir og vender på det så finns det faktisk noe positivt midt i alt dette, og det er at forkjølelsen kom dagen etter jeg fløy fra Værnes til Tromsø, slik at jeg slapp å være syk der nede. Takk gud for det, sier jeg bare. Tror jeg hadde klikket vinkel om jeg hadde gådd og hostet og harket de få dagene jeg hadde der nede. For de høyere makter hørte meg nemlig, og jeg kom meg, mot alle odds, nedover til Trondheim! Skal love dere jeg var glad når jeg hørte at askeskyene kom til å holde seg unna når jeg skulle opp i lufta. Når jeg tenker meg om fikk dere vel det bekreftet i glad-innlegget mitt samme dag som jeg dro.

Trondheim var iallefall GREAT, og det var utrolig koselig å møte mine nye tanteunger for første gang. Turen var vellykket til tusen, og jeg koset meg dagen lang. Bare synd at vi fikk være der så kort... Merket jeg savnet den søte babylukten og de søte gullene med en gang vi kom hjem! Gleder meg max til barnedåp i juni.
♥ Alenasøta


♥ Mathiassjarmis

Nå skal jeg stappe i meg paracet og sove litt. Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits