paradise-folka jukset til topplisten?

Hallo.

Jeg tipper alle har fått med seg hvem som har sneket seg inn på topplisten for tiden? Joda, kanskje halvparten av paradise-deltakerne. Er dette virkelig greit? For min del synes jeg det er så teit når kjendiser som skriver sinnsykt dårlig og som nesten ikke kan blogge, etterhvert klatrer lengre opp på listen bare pga. kjendistatusen. Spessiellt når det fører til at de utrolig flinke bloggerne forsvinner nedover blandt alle fra tv-paradiset, synes jeg dette blir helt feil. Per dags dato har jeg vel kanskje bare kommet over noen få blogger fra paradise-folket som jeg synes har noe som helst å gjøre på topplisten. En av de er Niklas sin blogg, for han er iallefall utrolig god å skrive, og har noen ganger veldig interesannte innlegg! Når jeg så på topplisten isted, lå alle de 9 ph-folkene på plasser fra 2. - 12.plass. Dette er vel alle de som blogger fra paradise, utenom Cathrine som røk ut nokså tidlig. For all del, jeg sier ikke at det ikke er noe interesannt å lese disse bloggene - for det hender jeg klikker innom de. Men når bloggere som Julianyl, Annais, Idawiik og mange andre havner så langt ned synes jeg det er synd. De fortjener så mye bedre!

For noen dager siden skrev Idawulff dette innlegget om at blogg.no jukser, og det forundrer meg ikke. Selv om jeg tror det er utrolig mange som følger livene til paradise-folkene (shit, jeg ble lei det ordet), så er jeg neimen ikke sikker på at det er SÅ utrolig mange som leser f.eks Carl sin blogg, som nesten har under 50 kommentarer på hvert eneste innlegg. Lukter jeg lurerier her??

Det var vel dagens lille frustrasjon. Creds til deg om du leste hele innlegget! :-)


Herlige Karoline sin blogg er en av de få bloggene jeg leser ganske ofte. Digger bloggen hennes og hun blir bedre og bedre for hvert innlegg :-)

Én kommentar

:) rannveig

30.apr.2010 kl.16:11

Enig med deg med karoline :) og egentlig alt annet :D jeg vil bytte bloggplattform!!!

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits