Sommersavn, som vanlig

Heey yo.

Nå har jeg dratt hodet mitt opp fra samfunnsfagboka, for å se hotel cæsar, blogge og spise kveldsmat. Vi har nemlig samfunnsfagprøve imorgen, og jeg er virkelig spent på hvordan det kommer til å gå. Selv om ikke kapittelet er nokså kort, og ikke særlig vanskelig - er det en million årstall og pugge. Jeg sliter egentlig max med årstall, og skjønner ikke helt hvorfor ikke alle bare er født med fotografisk hukommelse.

Så nå sitter jeg her og tenker på sommer av alle ting. Skjønner ikke hvorfor jeg gidder å pine meg selv på denne måten, for ute er det 3 grader, snø og overskyet. Det er virkelig ikke mye som kan forbindes med sommer i den setningen, og kanskje mindre som forbindes med sommer ute. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg bodde alle andre plasser (med untak av fattig land) enn i kalde nord. FML.


Jeg har desverre bare sommerbilder fra syden på denne pc'en, så er det snakk om sommer - er det snakk om syden. Men jeg savner iallefall bølgesus og sand mellom tærne, jeg!!

5 kommentarer

♥ Piapaj

03.mai.2010 kl.21:30

åå , fristende bilde ! :)

KAROLINE HOLGERSEN

03.mai.2010 kl.21:40

åå, jeg savner sommeren :(

sv; heh :)

04.mai.2010 kl.03:37

Hej!

Vilken fin blogg du har. =)

Marte

04.mai.2010 kl.09:57

savner sommeren veldig jeg og!

Rora

04.mai.2010 kl.16:37

Följa varandra på bloglovin'? :)

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits