lekeruss til tusen

Kjære landsmenn! eller noe..

Hvorfor jeg ikke har blogget så mye i det siste? Jo, det skal jeg fortelle dere! :-) Vi har nemlig ti tusen ting å gjøre på skolen for tiden, og jeg er så lei at jeg vil spy. Idag er første dag denne uken når jeg ikke har noe å pugge til, og jeg føler meg strålende fornøyd. Jeg er jo tross alt lekeruss, og bør få utnytte det litt. Slik så min egen lille skole-plan ut for uken:
Mandag - Fremføring av presentasjon om Peer Gynt
Tirsdag - Årets siste samfunnsfag prøve
Onsdag - Avgjørende tysk-prøve, som legger grunnlag for karakteren på vitnemålet
Torsdag - Fremføring/dramatisering av Hamlet og RLE-prøve

Om man ser bort fra prøve-greiene, har jeg også gjort endel knuter siden jeg er lekeruss. På tirsdag satt jeg med fingeren i øret en time, ropte skål hvert 5. min i en time, satt under pulten en time, fikk signatur på brystet fra russestyret, prutet jeg opp prisen på varer i en butikk, kjøpte jeg kondomer ved hjelp av miming, bjeffet jeg i 5min fremfor hundematen på en butikk og spiste en burger i tre jafs. Good girl :-) Jeg prøvde også på å spise en 2L is på en skoletime, og spise 8 kokkosboller på 4min, men misslyktes sterkt på begge. Ehhee. Jeg filmet iallefall noen av knutene vi gjorde, så skal prøve å sette de sammen til en stor film. Da kommer den selvfølgelig på bloggen!


Optimistiske før is-spising... Lite viste vi om kvalmheten vi hadde fremfor oss!


Martine og meg under bordet! ♥

2 kommentarer

lekeruss? det vil si? :)
sv: Åja, vi er rosa-russ vi når vi går ut av 10 :-p

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits