facebook-lan??

God kveld alle sammen!

Gjett hva jeg gjør nå? Vel, ut i fra overskriften er det kanskje ikke så vanskelig å forstå.. Jeg er iallefall på lan med klassen, og koser meg. I motsetning til flesteparten av guttene blir det mer facebook-lan på meg, enn gaming lan. Men det blir selvfølgelig ikke bare data, men sikkert litt biljard, dansing og div. andre ting. :-) Jeg tok faktisk nettop min livs første seier i biljard, så hvem vet - kanskje jeg blir proff iløpet av natten? Odds... Satser uansett på at kvelden/natten blir super, og at jeg klarer å holde meg våken! Men det skal nok gå fint, er tross alt sammen med de beste...

Var forresten på Finnsnes en tur med Martinebeste tidligere idag, og skjekket ut livet. Det er faktisk russetreff for Nord-Norge der nå, så det var en del russ og russebiler/busser. Selv om regnet bremset litt opp for stemningen, var det ikke helt tomt i gatene, og det var a lot of kjekke gutter. Hva skjer med at russene er så sinnsykt deilige i år?


Godt eksempel på kjekk russ eller
? Kjetil Andre/TheGiant er iallefall et perfekt eksempel. Jeg stjal som dere sikkkert ser bildet fra bloggen hans, så om han noen ganger finner det håper jeg ikke han dreper meg for det.

Én kommentar

Liviis

09.mai.2010 kl.21:43

Nice blogg ! Komenter tilbake ?

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits