Sommer på jorda...

....smil overalt ♥

Idag har vært en av de herligste dagene på lenge, virkelig. Stikkord, sa du? Ok: sol, sommer, varme, grilling, is, martinebestis, shopping, varme og enda mer sommer og varme. Når jeg sitter på dager slik som det her og tenker, stusser jeg alltid på hvorfor i pokker jeg bor her i nord. Jeg er jo et eneste stort sommer-menneske, så jeg ser ikke poenget med å slite meg gjennom uendelig lange vintermåneder hvert eneste år. Leilighet i syden? jatakk!

Dagen idag startet med en liten shoppingtur i finværet før vi kjørte fortest mulig hjem for å slikke litt sol. Når vi kom hjem var det grilling på menyen! Grilling er sommertegn så til de grader, så jeg kjente jeg ble happy bare ved den deilige lukten. Sola stekte overaskende mye idag, og det var så herlig. Har egentlig ikke ord for hvor mye jeg forguder sommeren, og hvor mye denne forsmaken av sommer gledet meg idag. Jeg vil ha sommerferie, jeg. :-)


For min del kan snøen bare forsvinne på sekundet, for jeg er ferdig med vinteren!!

I går/ i natt såg forresten jeg og bestis filmen, Orphan. Eheh, wow. Den var egentlig utrolig skummel/ekkel, og en av de filmene der jeg sitter å river meg i håret mens jeg spør meg selv hvorfor i pokker jeg gjør det mot meg selv, i gjennom hele filmen. Makan til selvpining for meg skal man vel lete lenge etter!

3 kommentarer

<3 XFLWRPWR

14.mai.2010 kl.23:59

fint bIlde:D

Martine Pettersen

15.mai.2010 kl.00:27

e sykt glaaad i deg og! <3 muss.

followkristina

16.mai.2010 kl.16:22

fin vest!

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits