matte skriftlig, hva skal man si?

Hey ho!

Igår fikk vi skriftligmelding, som jeg sikkert ikke har nevnt på bloggen og vår klasse kom opp i matte. Vet egentlig ikke helt om jeg skal juble eller ikke, fordi matte er helt greit for min del. Hadde jeg lugget på en 2'er i matte hadde jeg jo selvfølgelig hatt grunn til å deppe, men når matte er det faget jeg mestrer best av matte, norsk og engelsk - er det vel like greit. Fikk faktisk fem på vitnemålet, og det er jeg jo kjempefornøyd med! :-) Så derfor kan det gå i mye mattepugging nå i frem til tirsdag, så noe særlig mye blogging blir det vel ikke. Har vært nokså fraværende den siste tiden, så får heller ta en liten oppsummering i slutten av måneden. Det er jo faktisk en del som har skjedd!

Igår leste jeg i horoskopet mitt noe om positive overalskelser osv., og det skal jeg love dere at jeg fikk! Først ringte en venninne og spurte om jeg ville være balljente for mandagens TIL-kamp, noe jeg selvfølgelig hadde lyst til. Trodde jeg hadde lagt opp som balljente, men neida. Senere på kvelden ringer bestis og forteller at vår store "helt" kommer til Nordkjosmessa - nemlig Bjørn Johan Muri. Jises, han har vært vår kjekkas nr. 1 siden han meldte seg på idol, og det har vært mye styr med møter o.l. med han, som jeg ikke skal gå inn på i detalj nå. Men, uten å høres ut som en fjortis, må jeg bare få sagt at jeg gleder meg mye! Det er jo faktisk bare noen få uker igjen.


Har grillet mye med Martine i det siste. Besøk bloggen hennes, denne jenta er ubeskrivelig fantastisk! Hun vet å gjøre
meg glad, det er det virkelig ingen tvil om. Bare skjekk ut bloggen, dere vil ikke angre!


Det ble rotert automatisk, og jeg gidder ikke endre det. Har nemlig et hotell å rekke (hotell cesar, heh). Meg og Sara-
konfirmanten :-)

2 kommentarer

Veronica

19.mai.2010 kl.21:20

Lykke til da :) Jeg kom opp i Norsk.

Martine Pettersen

20.mai.2010 kl.22:01

awwwwie <3<3<3 you're simply the best!

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits