the funeral

God morgen alle sammen!

Jeg har egentlig ikke så veldig mye å komme med som er interresant for dere for tiden. Det går mye i skole, eksamensjobbing, enda mer skole osv. Så derfor blir det nokså minimalt med blogging fra min side. Har planer om å begrave meg selv i mattebøker idag, for jeg har vært nokså sløv med det. Eksamen er jo faktisk på tirsdag, og store deler av morgendagen går til kamp i Tromsø. Jeg skal jo faktisk være balljente, wii! :-D

Så over til overskriften, som så kreativt var the funeral. Det har forsåvidt ikke noe å gjøre med at jeg skulle begrave meg (funeral, begravelse. HEHE, veldig morsomt ja) i mattebøker. Men om dere har hørt om bandet band of horses, så har dere kanskje også hørt om sangen the funeral. Band of Horses skal forresten til døgnvill i år, så det tipper jeg kan bli show. Men jeg tenkte iallefall å dele/anbefale the funeral for dere. Den er utrolig fint, og for dere som ser mye på One Tree Hill, så har dere kanskje hørt den før. Uansett, enjoy!

4 kommentarer

:) rannveig

23.mai.2010 kl.12:17

Fin header<3

Maja

23.mai.2010 kl.12:33

Kult design og fin blogg :) I hvertfall har det vært hyggelig om du kommenterte bloggen min :D

<3 XFLWRPWR

23.mai.2010 kl.12:37

ha en fin dag! ;-)

Marte

25.mai.2010 kl.15:59

veldig fin blogg, kult om du kunne kommentere min blogg :D

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits