gullkorn fra en 94år gammel dame

God kveld alle sammen :-) (Innlegget skulle bli postet Søndag, men blogg.no ville det motsatt)

Nå har jeg tatt en pause fra matteboka, som jeg egentlig aldri åpnet. Må vel kanskje sette meg litt inn i matematikken etterpå, for å lette på samvittigheten. Bestemor og bestefar er her på besøk, så det er vel ikke krise om jeg trekker meg unna i noen minutter. Vil dere forresten høre dagens gullkorn fra en 94år gammel dame's munn? lol, jeg har dårlig humor, men jeg trodde jeg skulle knekke sammen.

Oldemor: Ja, ho lånte den dær gule kjoln med de svarte prikkan.
Bestemor: Kordan gul kjole?
Oldamor: Ehm, eg huske no ikke ka den blåfarga heite - men den va nesten oransj.

Oldemor: Enten så har han ei grå hua på seg, eller så har han bare farga heile håret rødt.

Oldemor stakkar har litt vanskelig for å holde hodet klårt, og sier ufattelig mye tull. I dag var det fargene som gikk veldig i ball, og det er i slike situasjoner jeg omtrent aldri klarer å holde meg alvorlig. For å ikke høres frekk ut, holder jeg latteren inni meg og ser heller ut som en rødsprengt tomat i ansiktet. Stakkar dame, hun må tro jeg er uhøfflig til tusen.

Meen nå må jeg stikke, skal spise is og lefse.
-Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits