that's what friends are for

God sommer alle sammen!Nå har jeg for min del akkurat startet første dag av min sommerferie - med blandede følelser. Jeg har nemlig måttet si farvell til de personene, som i 10år har vært med på å prege mitt liv, og da sier det seg selv at det blir trist. En vakker dag i år 200 begynnte nemlig rundt 20 elever på Skøelv Skole glade og fornøyde, uvitende om hva de hadde foran seg. Nå sitter jeg her, snart 10år etter - og er ferdig med alt styret. Uvirkelig. Når jeg tenker meg om har det vært 10 herlige år, sammen med herlige mennesker. Vi er selvfølgelig ikke helt den samme klassen som i 2000, men pluss og minus noen personer. Av de noen personene kom verdens beste veninne flyttende hit i 5. noe jeg er så sinnsykt taknemmelig for. Jeg kan ikke se for meg disse seks årene uten henne - og er overlykkelig for at jeg har henne med meg de neste to årene på vgs. Har tross alt vært bestevenner siden 5. klasse, så det kunne blitt forferdelig til neste år. 

Selv om klassen vår kanskje ikke alltid har vært drømmeklassen, og at vi har vært nære på å kvele hverandre - kommer jeg til å savne hver eneste en av dem. Personene som kunne irritere meg mer enn klegg, kommer jeg til å savne å bli irritert av. Gud som jeg kommer til å savne klassen og skolen, det er helt vondt. I går hadde avgangskullet en kjempekoselig og tårefull vitnemålsutdeling. Når talene startet og bildefremvisningene med den ene triste sangen etter den andre startet, var det vanskelig å finne en helt tørr øyekrok og jeg kjenner tårene triller nå også. Det kommer til å bli merkelig og sikkert nokså tøfft, men jeg prøver å overbevise meg selv om at forandring fryder.5. klasse - lol.


10A, Sørreisa Sentralskole - dere vil alltid bli husket ♥ 
Jeg får vondt i meg bare av tanken på å kanskje ikke se folk igjen.

Én kommentar

savner en del folk også, får ikke sett den på 2 måneder :(

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits