sommerlove

God sommer!

Nå sitter jeg hos min kjære storesøster, Anette, i Trondheim - på en minipc vel og merke. Jeg hater minipc'er. Vi kom iallefall til Trondheim igår, etter en overnatting på steinkjer med Malinmor sammen med oss. For ja - vi har kjørt helt fra troms til trøndelag! Baaah, kjenner jeg blir lei bare av å tenke på det, selv om det skal sies at det egentlig var ganske deilig til tider med herlig sommermusikk i ørene.

Igår var været i Trondheim kjempefint, så startet dagen med frokost ute. Der kom da sommerfeelingen, og det var vel jammen meg på tide. Senere på dagen var jeg og resten av gjengen å grillet hos Therese og co med herlig mat. Tror jeg faktisk aldri har smakt en så god indrefilet før! Takk gud for at de har stort hus - for med fire familier var vi en del folk.

Dere aner ikke hvor deilig det er å være i Trondheim igjen! Jeg koser meg så mye her! Jeg digger trønderne, husene jeg bor i her er herlige, trondheim er nydelig og familien min er herlig! Det er like deilig å se mine fire tantegull hver eneste gang ♥ søteste. Har faktisk enda ikke fått møte solstrålen min, Amanda da - men resten av gjengen har fått tantekos i pose og sekk. Jeg har vel kanskje glemt å si at hovedgrunnen til at jeg er her er at Mathias og Alena skal døpet på søndag. Gjett hvem som skal være gudmor? Mee :))) Skal være gudmor til begge, og det gleder jeg meg veldig til. Tipper dagen kommer til å bli kjempefin.


Meget passende bilde, ja! Know.

OK, jeg skal være enig med dere - inlegget var meningsløst. Men greia var at bestis ba meg blogge for å få litt oppdatering, og det må jeg da få gjort :) For jeg har nemlig ikke penger på kortet slik at det blir lite oppdatering på meldinger. Men jaa - jeg har og har hatt det kjempefint! Er straks på tur til City Syd - så må nesten bare runde av her. Har nemlig planer om å ikke se ut som et fugleskremsel på bytur, så da må noe gjøres. Vi snakkes!

Én kommentar

Martine Pettersen

25.jun.2010 kl.18:44

det førklare vel koffer du ikke har svart :-b

men så bra at du har det braaa i Trånhjæm! misunne deg ;-*

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits