klar for å bli gudmor!

Heihei alle søte!

Nå er bunadforkle størket, sølvet pusset og bunadskoene lakket. Neida, kanskje ikke - men bunaden er iallefall klar til bruk, og gavene er pakket inn. Så nå er jeg klar for dåpen til Alena og Mathias imorgen, og ikke minst er jeg klar for å bli godmor til de begge to. Var i barnehagen der middagen og det styret der for å ordne til tidligere idag, og jeg tror det kommer til å bli kjempefint. Om jeg klarer å få det til får dere bilder fra dåpen en litt senere! Skal sette kamraet på lading ikveld, slik at jeg kan bruke det mest mulig imorgen.

EDIT: Nå gidder jeg faktisk ikke prøve mer. Av en eller annen grunn klarer ikke fuckings blogg.no å laste opp filene fra kamraet mitt, som vanlig, og jeg kjenner jeg koker av aggresjon. Siden jeg hater blogginnlegg uten bilder fra min side enormt sterkt kan jeg jo legge ved et annet.. Blæh, upassendebilder.blogg.no kan bli det nye navnet på bloggen :-)


Siden jeg snakket litt om bunad, ble det et lite bunadbilde. BRA MARTEE! På bildet ser dere iallefall meg med
mine to søskenbarn i Sara (til høyre) sin konfirmasjon.

Jeg kjenner jeg blir mektig irritert nå, så skal hoppe i seng før jeg flyr i taket. Håret må fønes litt først, men så håper jeg at jeg sovner kjappt. Skal tross alt opp at eight! wohooo, good night.

2 kommentarer

timetowaste

27.jun.2010 kl.01:50

gratulere :) er selv gudmor til niesen min og jeg synes det er utrolig koslig! får på en måte et annet bånd til ungen. Jeg har hvertfall det til min gudfar, og nå mitt gudbarn.. - lykke til :)

<3 XFLWRPWR - foto og hverdag

27.jun.2010 kl.01:52

fint bilde :D

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits