når sola kommer, setter jeg meg inne

God... kveld!?

Merker jeg er utrolig lite kreativ når det gjelder den øverste linja i inleggene. Men føler jeg ikke helt kan slutt med det heller. Jeg vet, jeg er sær! Som overskrifta på en måte sier, så er det sol her i Trondheim nå mens jeg sitter inne. Har ikke vært helt topp vær de siste to siste dagene her i barte-land, men idag på dåpsdagen var vi utrolig med været. Sol og kjempedeilig tempratur. Heldigvis ikke tropevarme, for med bunad blir det fort alt for varmt! Men til poenget... Imorges våknet jeg med en dromedar i halsen, nesten. Kjente det var sykt vanskelig og svelge, og skjønnte lett at dette som vanlig var starten på en standard forkjølelse. Og jammen meg så hadde jeg rett, kjenner jeg. Det har gått kjempefint iløpet av dagen - men nå er kroppen helt skutt, jeg klarer nesten ikke svelge og nesen begynner å tettes igjen. Blæh, så dårlig timing! Men det er noe med Trondheim jeg ikke tåler, tror jeg. Blir ca. alltid syk når jeg er i nærheten her eller om jeg har vært her. Pappa tror det er mandlene mine som er grunnen, og det tviler jeg ikke på. Håper virkelih en oprasjon kan fikse på forkjølelsen min som kommer omtrent hver måned. Er nemlig sick lei av den nå!!

Klarer fortsatt ikke legge ut bilder fra mitt kamera. Noen som kan ane en grunn til det? Er litt desperat nå, for jeg har alltid klart å legge ut biler fra kameraet før. Again - bra timing!

OK, drit i bildene. Nå gidder jeg virkelig ikke mer, for bildene fra mammas kamera er også vrang. Hodet dunker, og jeg er sinnsykt sleeeteeen. Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martejooh

Martejooh

15, Tromsø

Jeg heter Marte, og jeg kan vel like godt si først som sist at jeg ikke bor i Tromsø. Jeg bor to timer unna, på en alt for liten plass som sikkert ingen har hørt om. Men uansett, jeg er veeldig glad i å blogge! Ellers så er jeg opptatt av å leve livet! :-)

Kategorier

Arkiv

hits